Ο σκοπός μας

  1. Η αξιοποίηση του εργασιακού δυναμικού των Μηχανικών Μετόχων ΤΣΜΕΔΕ στην προαγωγή, διάδοση και αξιοποίηση της γνώσης του πολιτισμού και της τεχνολογίας πάνω σε θέματα παραγωγής για επιβίωση, αυτάρκεια και ευημερία της Κοινωνίας. Σκοπός που θα επιδιωχθεί μέσω έρευνας, μελέτης, και οργάνωσης μονάδων παραγωγής, είτε υπαρχουσών που έχουν αδρανήσει είτε καινούργιων. Βασικό εργαλείο θα είναι η οργάνωση τοπικών ΚΟΙΝΣΕΠ για την λειτουργία βιοτεχνικών και βιομηχανικών μονάδων παραγωγής ανά την Ελλάδα όπως επίσης και αρχιτεκτονικών έργων αξιοποίησης εγκαταλειμμένων κτιρίων για τουριστική, οικιστική και πολιτιστική αξιοποίηση.
  2. Η αγωνιστική προστασία των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των μετόχων του ΤΣΜΕΔΕ, τόσο των ενεργών μηχανικών όσο και των συνταξιούχων μηχανικών με κάθε μέσο που επιτρέπει το διεθνές και εθνικό δίκαιο όπως επίσης και η χάρτα του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του ανθρώπου .
  3. Η αγωνιστική προστασία των δικαιωμάτων των μετόχων ΤΣΜΕΔΕ στην περιουσία του που κτίστηκε επί σειρά ετών από της ιδρύσεως του μέχρι σήμερα, περιουσία που αποτελείται από τα αποθεματικά του, καταθέσεις του και ακίνητα είτε κατασκευής του, είτε αποκτηθέντα από αγορές και κληροδοτήματα. Επίσης τα νόμιμα δικαιώματα του που απορρέουν από νομικές διεκδικήσεις και απαιτήσεις των μετόχων επί παράνομων ενεργειών των διαχειριστών του διαχρονικά, όπως π.χ. η μη κατάθεση ισολογισμών από το 2009 και εντεύθεν.
  4. Η αγωνιστική προστασία των δικαιωμάτων των μετόχων ΤΣΜΕΔΕ στα ποσά που υπεξαιρέθηκαν των αποθεματικών του με το παράνομο PSI, όπως και στα ποσά κατά τα οποία μειώθηκαν τα αποθεματικά του λόγω κακοδιαχείρισης της Τράπεζας της Ελλάδος και των διοικήσεων ΤΣΜΕΔΕ και ΤΕΕ.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s